Forum
ForumChatPomocSzukajUżytkownicyGrupyStatystykiAlbumDownload

PYTAM.NET Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
pomocy :(
Autor Wiadomość
domina3991

Wysłany: 13 Maj 2008, 14:59   pomocy :(

WItajcie! mam problem :-( chodziłam z jednym chłopakiem... pewnego dnia, napisał mi, że ktoś go zastrasza, smsy i tak dalej.., że jeżeli ze mną nie zerwie to pożałuje, że żyje :-( byłam zdołowana :-( nie wiedziałam co powiedzieć ... on baŁ się wyjść gdziekolwiek :-? rozmawialiśmy na ten temat i nie zerwaliśmy mówił, że kocha i bĘdzie ze mną dopuki mu się nie znudze :-( . Niestety nadeszła niedziela ... szedł wieczorem do domu i koles który go zastraszał pobił go "niby" , mowil ze nie zna go, ze w ogole nie z tego miasta. Na następny dzien on do mnie napisal... ze to koniec i że nie ma zamiaru dostawac za to, że ze mna jest :-( ostatnio wrócilismy do siebie... ale znowu go zastraszali :-( i znowu zerwalismy :-( . Strasznie go kocham ♥♥:-( . on nawet nie chce pójść z tym na policje :( i zastanawiam sie czy on mnie nie oszukuje :-( niby smutny i w ogole ale czy to nie gra? mam totalnego doła :-( kiedy go widze do oczu napływaja mi łzy :-( nie moge naruszyc tematu o nim bo placze :-( nie odywam sie, nie usmiecham :( straciłam go :( strasznie boli :( nie wiem co robic... jak z nim pogadac... jestem załamana :( prosze poradŹcie cos :( co robic?! ♥

qweff110

Wysłany: 6 Lipiec 2009, 07:45   

THE HAGUE, Netherlands - Dutch police have arrested twin brothers on suspicion of robbery after their alleged victim spotted a picture of them following him on Google's Street View map application, a spokesman said Friday.
[url=http://www.wotlkgold.net]world of warcraft gold[/url]
Paul Heidanus, a police spokesman in the town of Groningen, said he believed it was the first time Street View images had been used in a Dutch criminal investigation.

"For us, it is unique," he said.

A 14-year-old boy told police last September he had been robbed of euro165 ($230) and his cell phone after two men dragged him off his bicycle in Groningen,110 miles northeast of the capital, Amsterdam.
[url=http://www.gamcc.com]cheap wow gold[/url]
The victim called again in March after seeing an image of himself and two men he believed were his attackers on Street View, police said in a statement.

Health Top Tips Nutrition Love Lifestyle Happiness Weight Loss

Heidanus said prosecutors sent a formal request to Google for the original photo because people's faces are blurred on Street View.
[url=http://www.gamcc.com]buy wow gold[/url]
"You must tell Google clearly why you want them," Heidanus said of the photo request. In this case, "the photo could provide an important contribution to solving a crime."

The company complied, and a robbery squad detective immediately recognized one of the twins.

Prosecutors will now decide whether to charge the suspects, whose identities were not released.
[url=http://www.wotlkgold.net/faq.asp]World of warcraft gold[/url]
Since it was launched in 2007, Street View has expanded to more than 100 cities worldwide. But it has drawn complaints from individuals and institutions that have been photographed, including the Pentagon, which barred Google from photographing U.S. military bases for the application.

A spokesman for Google in the Netherlands did not immediately return a call seeking comment.

Odpowiedz do tematu